I lördags var detfest för J som fyllerfemtio år i dag. Vilkethantverk. Han är världens bästa J och jag hade jobbat ganska mycket för att detskulle bli en så bra och rolig fest som möjligt
Jajamensan, ni lästehelt rätt, vi har fest i köket i dagarnatre. salt och svartpeppar. I lördags var det ju som bekantfestlighetermedmexicanskttema och igår, som vissa av erredan har koll på, så fuskade vi lite och firade vår bröllopsdagendag i förskott
Ska bjuda på en skön festserieunderveckan. Här kommer första tipset. Iblandkanskedetintealltid passar med förrätt utan man vill att gästerna ska mingla runt medett glas bubbel i handen
Jordärtskockamedhummer, majrova och pickladvintersallad. Jordärtskockspuré. Förrätten. Mixa skockorna till en slät puré, mixa nedcremefraichen mot slutet och smaka av med salt och champagnevinäger
Skilj de kokta äggulorna och vitorna åt. Tid för tillagning. FEST PÅ SKINKREST. Fräs matfett och mjöl och spädmed mjölk ellergräddmjölk, litet i sänder, till en slät och fin sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.