Jag gjorde i ordning en ”snabb-gryta” med kyckling och chorizo. Den här grytan blev jättegod, jag älskade den och den var riktigt enkel att göra (så som många grytor)
Ännu en helg är här och vad passar bättre än att unna sig lite härligt bakande. Jag vet att många av mina läsare har barn, och vill därför påminna att många av mina recept passar även till mindre barn
Mycket intressant. Jag har publicerat ett recept från morfars anteckningar tidigare här på bloggen, men när mamma och hennes bror pratade ihop sig kom de på att det tillagningssätt som morfar brukade använda var lite annorlunda
Jag tycker det är både intressantoch tänkvärt. Hälsoindustrin är stor och det finns runtom i hela världen hundratusentals personer som arbetar med hälsa på olika sätt
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.