Vi ska nämligen få sätta oss till dukat bord hemma hos ursprungs-Mårtenssonarna ikväll, Håkans mammas kommande födelsedag ska firas och om ryktet stämmer så är det fläskfilégryta på gång
Kasslergratäng500 gram skivad kassler1 burk ananas skivad5 dl matlagningsgrädde (vi tog den 7%)1 dl chilisåsharicot vertspeppar, paprikakrydda150 gram riven ostLägg kasslerskivorna i ugnsfast form och dela annanasen och lägg äver
Förberedning. Koka de blötlagda bönorna i mycket vatten tills de är mjuka, cirka en timme. Tärna löken och skiva vitkålen först i tunna strimlor och dela dem sedan på mitten
Text. Linda Stark. Följ skribent. Från ord till jord och bord. Med sin kunskap om vegetarisk matlagning och odling har skåningarna Elenore Bendel Zahn och Karoline Jönsson tagit bloggvärlden med storm
Igår. Jag köpte en svamp-app till telefonken. För att se hur det fungerade okynnes-scrollade jag runt lite och fastnade vid en svamp med ganska lustigt utseende
Gaaahh vad man är hungrig efter ett träningspass. Snabbt ska det gå att slänga ihop lite mat så inte det dåliga humöret får övertag (blir gärna lite smågrining när blodsockernivån går i bott
Ingredienserna är kockens råmaterial på samma sätt som en bit trä är snickarens råmaterial. Kvaliteten på den färdiga rätten som serveras är till högsta grad beroende av vad för slags råvaror som används
Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.