Dag 83 i Dukandietens konsolideringsfas. Vägningsdag och vågen visar 80,9 kg, målvikten var 82 kilo. Jag är helt nöjd och har tillåtit mig att höja nivån för fettitag en aning
Söndagsstek med sås kokta morötter och blomkål. Dag 62 i Dukandietens konsolideringsfas. Nu var det ju spännande att ställa sig på vågen, skulle bullarna ha sabbat det hela
Söndagar är en alldeles utmärkt dag att baka, det vet ni säkert att jag tycker. Kärleksmums1 st D24 form150 gram smält smör2 ägg3 dl socker1 tsk vaniljsocker1 msk kakao4 ½ dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 ½ dl mjölk70 gram mörk choklad. 75 gram smält smör1 msk kallt starkt kaffe1 msk kakao1 tsk vaniljsocker3 ½ dl florsocker. 3 dl socker
2-3 dl vispgrädde. 3 dl vispgrädde. 2-3 tsk tomatpure. 3 dl vispgrädde. 2-3 tsk tomatpure. Nu får ni hålla i er för den här dagen har vi ätit så god mat både till lunch och middag
3 cl sockerlag. 2-3 jordgubbar. Ca 30 min. Bellingham ancient eart, chenin blanc 2013. Stekningen av fisken skall inte ta mera en max 3 minuter totalt, därefter låter du fisken vila i 1 minut fören du lägger upp. Fräs lök & svamp i 1/2 msk smör i en kastrull ca 3 min. 3 msk strösocker. 3 st äggulor. 300 g rabarber. Dela och öppna vaniljstången, koka den med vatten, rabarber och socker i en kastrull under lock 30 minuter. 3/4 dl socker. 3 msk socker. Ca 30 min. Bellingham ancient eart, chenin blanc 2013. Stekningen av fisken skall inte ta mera en max 3 minuter totalt, därefter låter du fisken vila i 1 minut fören du lägger upp. Fräs lök & svamp i 1/2 msk smör i en kastrull ca 3 min. 3 msk strösocker. 3 st äggulor. 300 g rabarber. Dela och öppna vaniljstången, koka den med vatten, rabarber och socker i en kastrull under lock 30 minuter. 3/4 dl socker. 3 msk socker. 3 cl sockerlag. 3 msk strösocker. 3 st äggulor. 300 g rabarber. 1/2 gelatinblad 1 vaniljstång 3/4 dl socker. 2 äggulor 3 msk socker. 3 msk strösocker. 3 st äggulor. 300 g rabarber. 1/2 gelatinblad 1 vaniljstång 3/4 dl socker. 2 äggulor 3 msk socker
Önskar er en skön söndag och en bra start på nästa vecka. Söta maränger a´la lchf3 äggvitor0,5 – 1 dl Stevia ströSätt på ugnen på 100 grader, ej varmluftsblås. Kram Karin 3 äggvitor
Och det bjöd vi tjejerna på i söndags då vi hade scrapträff. 300 g nötkött (jag använde fransyska)2 stora lökar2 msk margarin2 tsk paprikapulver2 msk tomatpuré1 l vatten+1-2 buljongtärningar4 potatisarsalt1 vitlöksklyftaSkär köttet i små bitar. Koka soppan under lock i ca 20-30 min. Kram Lena 300 g nötkött
Har ni också en skön söndag. Hampus har träning fyra dagar i veckan inkl match på söndag, Daniel får ta hand om en stor del av logistiken eftersom jag påbörjar nytt schema med lite kvällstider, läxor ska betas av, utflykt och skoljoggen ska också avverkas denna vecka med matlådor och extrakläder, jag ska iväg med mina härliga mamseller (ett gäng tjejer som träffas kontinuerligt)
Dag 56 i Konsolideringsfasen. Det är ett väldigt intresse för utländska fantastiska bär. Gojibäret, är det senaste i raden med otroligt mycket nyttigt innanför skalet
Lite PT-Fiabröd-feelingBakade bröd i söndags med inspiration och originalrecept härifrån. Proteinbröd (1 limpa)4 lätt uppvispade ägg200 g kesella1 msk bakpulver60 g kruskakli (saknade detta så tog 110 g solrosfrön istället)50 g solrosfrö45 g psylliumfrö2 msk linfrö2-3 msk kokosolja (tog rapsolja - funkade fint)1. 3. 2-3 msk kokosolja. 3
3 gelatinblad. Ett tips för att få riktigt fina bitar när man skär upp tårtan är att stoppa in den i frysen ca 20-30 min före servering. 3 gelatinblad 250 g hallon, passerade genom sil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.