Sill med emulsion på brynt smörinlagd sillhårt brödbrynt smöräggulavinägerLåt det brynta smöret svalna av så det har ungefär samma temperatur som ägget och vinäger
Det blir en stöddig limpa som väger en bit över kilot och påminner ganska mycket om ett sådant där klassiskt tyskt rågbröd med hela kärnor – rejält med tuggmotstånd alltså
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Jag avgav som nyårslöfte i början av detta året att jag skulle bli bättre på att laga fisk hemma. Både för att det är nyttigt med fisk men framför allt så ökar det ju sannerligen möjligheterna att variera både vardags- och festmaten
Stek biffarna på medelvärme i en stekpanna med smör och rapsolja, 3–4 minuter per sida. Skär fisken i bitar och lägg i matberedaren med kniven monterad
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Arame – kalcium- och jodrika nudlar. Dessutom är det är enkelt att extrahera ämnen. Dessa havets grönsaker kan göra dig både piggare, friskare och vackrare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.