En saftig, skivad kycklingfilé med smak av citron, vitlök och rosmarin. Skiva kycklingfilén när den fortfarande är varm och lägg upp på serveringsfatet
Igår testlagade jag dubbelmarinerad kycklingfile med citron och basilika. 800 g kycklingfilésalt och peppar1 msk smörMarinad 11 msk soja2 msk rapsolja1 st vitlöksklyfta2 msk sweet chilisås. 800 g kycklingfilé
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Dubbelmarinerad fläskfilé . Till huvudrätt så serverade vi dubbelmarinerad fläskfilé med potatis- och jordärtskocksgratäng och en haricot vert sallad till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.