Krossa kexen, gärna i matberedare. Tryck till smulorna med en sked. Fyllning. Vispa samman färskost, limeskal, florsocker och crème fraichetill en fluffig smet
Att de görs iportionsformar är också ett plus då man får en lagom mängd och de är enkla att variera genom att ha bär, smaksatt grädde, vaniljglass eller vad man själv är sugen på till
i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Här kommer ett enkelt tips såhär iblåbärstider. Svärmor hade med sig massa härliga blåbär när hon var på besök igår så jag behövde komma på något smarrigt att använda dom till
Skippanudlarna. Har gjort om det lite bara. Riv alla rotfrukter (i matberedare går snabbast). Klicka upp i en smord muffinsplåtalternativtisilikonmuffinsformar
6 dl bär som blåbär, hallon, krusbär eller björnbär (färska eller frysta) alternativtstrimlad rabarber eller skivade äpplen. 1 tsk potatismjöl (om du använder frysta bär som vätskar sig mycket ex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.