Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter. Om du vill prova om smeten har bra konsistens, klicka ut lite på ett bakplåtspapper
Mycket har hänt under dessa två år. Vi har testat så mycket olika rätter. Allt har inte kvalat in på bloggen, en del av smakskäl och en del för att maten helt enkelt inte varit tillräckligt snygg
Jag harblivit med surdeg. Överallt är det levainbröd och surdegsbullar och jag börjar blir en riktig anhängare, även om detta har varit en trend i ett par år nu
Det är inte ofta jag ofta jag läser Kyrkans tidning (8 maj 2013) och än mer sällan jag citerar den, men när man får läsa att absinttillverkning sker i kyrkan har jag svårt att hålla fingrarna borta Absint är en i många fall mytomspunnen dryck
Dröm rulltårta med vaniljkräm. 2016-01-26, 09. 49. Lite smaskens till kaffet i alla dagar i veckan. ). Ibland vill man ha nått som är enkelt och går superfort att göra, det här blev mitt val i det fallet
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Ingredienser Portioner. 4 1 liten banan 250 g fryst mango 1 dl fryst eller färskt fruktkött från passionsfrukt 3 dl naturell yoghurt (3 %) Lägg till i inköpslistan
Hoppas era juldagar har varit bra. Å så har man varit så mätt hela julen, trots att jag i år försökte tänka mig för Men två omgångar ris a la Malta lägger sig ju lätt som ett täcke överst och skapar en härligt god mättnadskänsla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.