Dill- och fänkålsgratinerad hummer
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kokt hummer, ca 750 g
  • hummerklor
  • 4 cocktailtomater, i bitar
  • 1 tsk citronskal, hackat
  • 1 tsk färsk timjan, hackad
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk dill
  • 1 äggula
  • 1 tsk fransk senap
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 25 g färsk fänkål
  • 1/2 dl dill, finskuren
  • 1 msk citron, pressad saft
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 1/2 tsk strösocker
  • 1/2 krm salt
  • 1/4 krm vitpeppar, nymald
  • 1 knivsudd kajennpeppar
  • 1 äggvita, hårt vispad
  • rostat bröd och sallatsblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.