Bättre en lånad liten bild, än ingen alls. Jag råkar dessutom vara mycket förtjust i Falkeskogs matjesfiléer Att kunna publicera bilder på maträtter i förväg (det vill säga innan storhelger och dylikt), det är något som bara är förunnat mattidningarnas professionella matkreatörer och kockar, som har tillgång till bildbanker, eller planerar sina teman ett år i förväg
Jag fick en önskan från en läsare som ville laga glutenfria havreflarn och idag har jag bakat det. Har ett litet dilemma bara nu när jag skulle till och skriva receptet här till er
Idag är det Långfredag, och då ska det enligt gammal tradition bjudas på fisk. Jag tänkte locka med ett bra recept på ännu en bufférätt - en italienskinspirerad laxfilé som bakas i ugnen med parmesan och som sedan dekoreras med smakrika, dillmarinerade räkor
Vad ska vi ha för tilltugg till champagnen. Ja det är ju det ständiga dilemmat på nyårsafton - eller nån annan gång när man har har fest och vill bjuda på något festligt
och vips så är vi inne i mitten av juni. En alldeles strålande, het och solig försommar som fullkomligt överraskade oss alla och fick de flesta att vägra hålla sig inomhus in i det längsta om dagarna, allra minst framför datorerna för att uppdatera bloggar, facebook och andra mediala kanaler
När det kommer till asiatisk mat är jag helt såld. Kanske har jag tidigare berättat att jag ofta lagar asiatiskt, gärna äter asiatiskt ute (om det finns bra asiatiska restauranger) och har regelrätta perioder där jag kan laga asiatiskt flera dagar i rad
Så gårdagens middag blev lyckad. Det här, ska jag tala om, är hur snabbmat ska och bör se ut. För det är precis vad det är, en middag som går fort att tillaga, otroligt god men fortfarande hälsosam
AIK tårta. 2016-01-28, 20. 17. Min kollega beställde en tårta till sin sambo som fyllde år. En AIK tårta skulle han få då det är det laget som gäller för honom
Om vi äter mycket kyckling hemma. Eeeeh Ja. Kyckling är svårslaget och har ett näringsvärde som tillåter mig att äta tre gånger så mycket mat än om det t ex serveras fläskkött
Köpt majonäs är inget som vi är speciellt förtjusta i här hemma. Trots det så har vi oftast en tub majo i kylen för att, lite då och då, kunna ha i en klutt i kalla såser, röror, dressingar och liknande
Om du gillar skaldjur så kommer du att älska den här mjölk- och glutenfria skaldjurslasagnen. Lasagnen är så god att man inte tänker på att den inte innehåller någon som helst (vegan)ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.