Tipset på detta fick jag av Lyckliga praliner som hade hittat det på Jag älskar saffran och kombinationen pepparkaka/saffran smakar fantastiskt tycker jag
Olivolja är det gröna guldet, om ni frågar mig. Det finns ett otal sorter. Oljan pressas ur frukterna på olivträdet och det är den första pressningen som ger den så kallade jungfruoljan som är den bästa och dyraste
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Men det var goda vita kroppkakor som jag serverade min kära svärmor med lingon och smör. Många av er slog huvudet på spiken direkt, medan andra gissade på palt medan en annan skrev, â€Nä, i palt är det ingen lök
Jag tyckte inte heller det var någon ide att baka egna heller, för de skulle väl bli ännu äckligare. Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.