Det finns inget värre än att entusiastiskt ta en bit av en riktigt god paj för att några sekunder senare snopet få en tjock bit pajskal som riskerar att krossa din emalj
Då är lergrytan bra fördet är bara att slänga ner allt i grytan och sen in i ugnen… och lite någon eller några timmar senare plockar man ut en färdig måltid i storkoksformat
Det är verkligen den bästa fredagsmaten, snabbt och enkelt att förbereda och alla kan hjälpas åt. Jag gillar verkligen rätter som blir vad det blir beroende vad man har hemma och det funkar verkligen med tacos
Våra hjärnor gick genast igång, visst lät det gott och visst är det kul med köttbullar, men eftersom "någon" här hemma rullar en hel massa köttbullar på jobbet så tyckte "någon" att det krävdes en liten förändring
Bättre än förra gången tror jag. Det blev väldigt gott och saftigt. Jag öppnade kakburken förut. Åt nyss två mackor, när brödet fortfaranade var ljummet, så att smöret smälte och osten blev mjuk
Kompletterad med morötter samt schalottenlök för smak och kryddad med en immunfrämjande ayurvedisk kryddblandning samt ingefära och min mors egenodlade espelettechili blev det en ny favorit
Nästa vecka hoppas jag att det blir helt snöfritt för då är det min och Mannens tur att hålla undan eventuell nederbörd från föreningens gård där folk behöver kunna ta sig fram
Det finns inget värre än att entusiastiskt ta en bit av en riktigt god paj för att några sekunder senare snopet få en tjock bit pajskal som riskerar att krossa din emalj
Therese är precis som jag mycket förtjust i allt gott från naturen, så jag tipsade om receptet när hon hade varit ute på en fototur i skogen häromdagen och hittat vårensförsta harsyreblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.