Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Nu hade vi inte eld här hemma men en bordsgrill och det blir också gott
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
När jag jag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Jag kokade soppan igår och så har den fått stå till sig i kylen tills idag. Lite tidskrävande är det ju och kräver lite förberedelser med att lägga ärtorna i blöt dagen före, men annars är det absolut inget hokus pokus
Det blir nog en dag med molnigare och blåsigare väder och jag tänker att det ska bli kul att se om någon vågar trotsa väderläget och komma till trädgårdscafeet i dag
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.