När steken är klar skär du den i mindre bitar och lägger sedan ner köttet i grytan. Mättande blir det i och med allt smör som är i… kan man bli smörberoende
Men ändå är det "den perfekta genvägen" som alla letar efter. Det är väl inget nytt egentligen. Det är viktigt att inse att ALLA människor har magmuskler/rutor på magen, de är däremot mer eller mindre synliga beroende på hur mycket underhudsfett man har
Det bjöds på bullar, sirapssnittar, tårtor och. Perfekta till och med. De kommer inte att se färdiga ut då, och det är därför de blirså perfekt kladdiga
Låt koka lätt under lock i ungefär två timmar eller tills köttet är mört. När katten (Michael) är borta (spelar flipper-SM) dansar råttorna på bordet (lagar Kim kött)
färska kryddor om du har det hemma. Så varför är det här mellanmålet en höjdare. Detta beror definitivt inte på någon form av fetträdsla för olja utan det beror på vilken typ av olja som tonfisken ofta ligger i – solrosolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.