Ska förtydliga lite från mitt förra inlägg †Dagens lunch på jobbet â€. Jag lagar mycket husmanskost på jobbet, det ska va â€riktig mat†här minsann
så skulle det utan tvekan vara min hemkokta choklad & lakritskola med flingsalt. Gör såhär. Den är så god att det faktiskt är helt omöjligt att bara ta en bit…
Dethär måste ni prova. När majonnäsen spritsas ut så här tunt så blir det godare än en stor klick. Det såg så himla gott ut och jag läste först på lite grann för att förstå vad det var
Efter att tagit en snabb vända på stan idag, blev det en riktigt härlig och lång middagsvila. Men innan dess tänkte jag bjuda på en härligt och underbart god smördegsinbakad köttfärsrulle
Jag tror helt enkelt att boven fortfarande är dem superstora globala företagen/matjättarna som reglerar detta genom att påverka på alla plan, inte minst genom att finansiera den mesta av forskningen på området, som då också nästan alltid är vinklad
Dela dethär. Det är ett lyxigt smakrikt kött vilket göra att man inte behöver äta så mycket. Det är ett bra substitut för potatissallad tycker jag, lite krämigt men knaprigt
Rätten kommer ursprungligen ifrån Mexico (kallas där carnitas), men finns i flera andra länder i olika varianter och med olika sorters kött, ja till och med skiljer det sig vilken del på djuret som används
På bordethär hemma ikväll blev det köttbullar fast i ny tappning. Nu är det ju inte riktigt så att jag tagit ledig från allt vad matlagningen heter bara för att jag inte bloggat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.