Jag anser att det är hälsosamt att ha all typ av mat inkluderad i sin kost, dvs att man ska äta lite av allt så länge man tycker om det och inte har allergier eller intoleranser
Skär smöret i bitar och blanda ner det. 1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
På något vis hade det fallit sig så att de börjat prata om kollegans lite förändrade frukostvanor och att han hade hittat ett bröd som var väldigt annorlunda och som inte alls verkade påverka blodsockret på samma sätt som vanligt bröd
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Med andra ord betyder det att tårtan ska både vara socker, gluten och laktosfri, japp där fick jag något att bita i, men eftersom jag älskar utmaningar så var jag såklart tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.