Hade det inte envisats med att blåsa på fel håll så hade vi baske oss dukat upp kvällensmiddagpåbalkongen och ätit där, men vi får väl njuta av den soliga utsiktengenom fönsterna istället
Körde ett ordentligt styrkepass och ökade på lite vikter som jag kände att jag klarade av, det är otroligt kul att känna att man blir starkare och starkare för varje vecka som går
Det var en riktigt kul dag i köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppis för en femtiolapp för att göra korv i långa banor
Men så har det ju blivit några koppar äkta Grekiskt kaffe på ett Kafenion ett antal gånger också. Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, men jag har vant mig
Får du inte till en bra stekgrad påkycklingen så spelar detingen roll hur mycket du fläskar på med tillbehör och garnering, då är rätten helt enkelt förstörd
Vi äter frukost tillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som är värd. Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem till mig på fika och lite party
Red av såsenpå valfritt sätt och lägg sedan tillbaka köttet och låt detbli varmt. För utan Carnegie Porter blirdetingen portergryta, det är en sak som är bambu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.