Lite synd, för det var både snyggt och gott om jag får säga det själv. Igår åt vi en väldit lyckad nyårsmiddag med väldigt trevliga vänner som övernattade hos oss
Tanken var god men mina ungar låter hälsa att detta var mindre gott. Kanske ni gillar det. Helt galet verkar det nu när jag plitar ner "receptet", helt normalt och mycket gott när jag tillredde det
Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så är det från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Och så är det ju detdär med att servera grönsaker till också. Ommaninte vill förstås och det vill ju jag så jag serverade potatisdrömmarna till min version av porterstek med, just det, massor av härlig sås
Ibland blir man godissugen, men vet inte riktigt vad man vill ha. Är ledig på fredag så detkommer nog att bli lite bakat somman kan fylla frysen med, för nu kommer värmen och då skall vi sitta ute och fika
Ibland blir detinte riktigt somman tänkt sig. Ett par dadlar och lite kakao skulle nog ha suttit fint i den här smoothien, för när jag drack smoothien och tuggade på mullbären så kände jag att det var nog detsom saknades
Detdär med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart omman hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Skall brödet frysas in så skiva det först. Ett enkelt formbröd som bara behöver jäsa en gång, och endast ett halvt paket jäst behövs för två fina och höga bröd
Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar komma ihåg, jag är ju inte helt galen, men eftersom jag ibland jobbar en del av dem så blir detdär med traditioner lite luddigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.