Det är alltså inte min  lunch som lagas, utan jag lagar mat i mitt jobb. Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade i lite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
Vill gärna ha burkar, flaskor och tuber (vet att just de där varorna har ett speciellt namn som jag bara inte kan komma på nu) med diverse tillbehör, smaksättningar och vad det nu kan vara
Lägg alla ingredienser utom vaniljextrakt och färgpasta i en rostfri/glas bunke. Fråga är bara hur många nivåer man vill klättra och visst finns det begränsningar för hur många tillbehör ögat och smaklökarna också klarar av
Vi tycker du ska testa - Kalladet vad du vill bollar. Men är det Paleo. Vi hittade receptet i Jonas Coltings kokbok - Jag vill ju bara se bra ut naken, och vi föll direkt för dessa små goda delikatesser
Vispa grädde (om du vill ha det alternativet). fast det kan man ju egentligen göra varje dag. Blanda alla torra ingredienser i en skål och häll ut dem i äggsmeten
Detdär ljuset & en god fiskgratäng. Jag tycker att det är smidigt med mat som sköter sig lite självt på slutet och man har tid att plocka iordning kaoset man skapat i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.