Det bästa har nog inte hänt än
Tant Russins bak
Tant Russins bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 bröd
  • 25 g färsk jäst
  • 3 dl ljummet vatten
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk honung
  • 1 1/2 msk flingsalt
  • 2 1/2 dl durumvete
  • 4 dl vetemjöl special
  • 200 g fetaost
  • 1 1/2 dl kalamataoliver
  • svartpeppar
  • 30 minuter Värm ugnen till
  • 225 grader Sätt in plåten i mitten av ugnen och sänk till
  • 200 grader Grädda till provstickan är torr, cirka
  • 20 minuter Låt svalna på galler

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.