Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
Jag citerar Karin Ahlborg. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inteär annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Närjagjag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom dethär då var (är) det godaste jag ätit på längen
När vi lchf-are äter sallad ärdet väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. För den som inte har tillgång till det går det naturligtvis lika bra med rödlök
Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Numera ärjaginte rädd utan har med åren vant mig av sällskapet. även om detinteär torsdag. Så med risk för att en och annan inte håller med mig föreslår jagfärre katter i tättbebyggda områden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.