Citrontimjan ärdetendajag för tillfället har i mitt kryddland, men har ni inte det så går det bra med vanlig timjan, det rivna citronskalet ger ändå en fräschör till rätten
Fruktsallader är väl bara hur gott som helst. Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, ärbara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Omjagbara fick ha en kokbok ärdennadet självklara valet. Jag får alltid en känsla av, närjag slår upp boken, att dethärär fransk husmanskost så somden sett ut i generationer i det franska köket
Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills denär smidig. Solroskärnor Naturella. Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skriven av Maria Wirén
Kalas och jul som nalkas och sen behöver man något extra gott en grå och blåsig novemberlördagskväll som igår då jag beslutade att vi skulle äta en förrätt
Svisch sa det, för varkenjag eller Mr C kunde motstå denhärgodsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Stekt kyckling med citron och kapris äregentligenen sådan maträtt somjag vill njuta av enljummenförsommarkväll, och det gör inget om min tallrik flankeras av ett glas riktigt kallt, vitt vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.