Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Hej allihopa. Vilken härlig dag. Nu känner man att våren är på g. Solen värmer verkligen när den är framme och kommande dagar ska vi nästan få upp mot 10 plusgrader här
God kväll godingar, hoppas ni haft en fin Fredag. Det har jag verkligen. ). Tänkte tipsa lite snabbt om denna drink jag gjorde nyss och som faktiskt smakar som päronsplitt, riktigt god och kan tänka mig att den är ännu godare en varm sommardag
Det är ett ägg som är en desert och är urgod. Jag hittade ett recept som jag tog en skärmdump på i telefonen för att göra senare så tyvärr kommer jag inte ihåg vart jag fått det ifrån
Nu e det jul igen. ) Förra året skulle jag testa dessa, vilket heller inte blev av. Men så satt jag och googlade runt häromkvällen och dök ju rakt in på sockerrus blogg
Se här… Brödet var så bra och fick så mycket positiv feddback från alla som baka det att receptet fick vara med i boken Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och deserter
Lovade publicera det här receptet, nu vart det mycket improviserande vid baket så blir nog inte 100% exakt men ni får ha lite ”känsla” för hur degen ska kännas när ni matar den med glutenfritt mjöl så det blir lagom
Receptet hamnade i julkapitlet i vår bok Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och deserter (bokförlaget Semic, 2015). Recept ur boken Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och deserter (bokförlaget Semic, 2015)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.