Den allra egendomligaste kombopizzan är nog ändå calskrove. Här tänker jag främst på alla nya sorters smaksatt vatten som släpps i butik var och varannan dag
Den här pastan är en hyllning till Auro som odlar i min trädgård i projektet Co-Grow. Försök få tag på milda koreanska chiliflingor (eller den kinesiska motsvarigheten) i asiatiska butiker
Kantarellpasta med vitlök, grädde och persilja. Efter årets första svamprunda så kan ju inte gärna låta bli att svänga ihop en av de godaste pastarätter som finns
Nyfikenhet och ett habegär väcktes hos mig och till min stora glädje fick även jag en burk av denna rökiga, fylliga och mystiska krydda av miss Meister när vi sågs senast
När pastan är "al dente", ta ut den från grytan. Ketchup är förbjuden. Pastasås. Häll tomatsåsen över pastan, och blanda ordentligt, så att pastan inte blir klibbig
Vi testade den för första gången i fredags och vi blev jättenöjda med den direkt. Vi köpte en ny gasolgrill häromdagen eftersom våran gamla kändes sunkig och trasig
Bytte ut grädden och tog bort smör och mjöl, inte allt för komplicerat m. Häll över ”ostgrädden”. Julia är tillbaka i stan och äntligen får jag bjuda henne på något annat än kycklingfilé
Så måste ha varit fallet, för kvällens Pasta Bolognese är den bästa som lagats i huset, och därmed även den bästa maten som frun lagat, eftersom hon inte lagar något annat
Den kära köttfärssåsen som smakar precis som den man fick i skolan. Hallå. Nu tycker jag det är dags för lite uppdatering och ett gott recept igen, eller vad säger ni
Den godaste tomatsåsen gör man såklart själv. Jag brukar ofta servera kokt potatis eller ugnsbakade grönsaker till mina, men ikväll önskade sig barnen pasta så då fick det bli pasta
Hemkärnat smör är dennya surdegen. Jag är världens äldste hipster. Heder åt en man som lyckats hitta en helt egen grej bland den digra mängd kokböcker som publiceras i vårt avlånga land varje år
Vad som däremot finns är svartkål, även kallad Toscansk kål och med det namnet kan ni ju förstå att den är mer frekvent förekommande i det italienska köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.