I helgen ska jag prova göra marmeladen jag fått recept på av en vän. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Nu har jag testat att baka på pizzastenen både i den vanliga ugnen, men också på kolgrillen. Det finns typ inge godare än hemlagad pizza -utmaningen är ju som sagt att få samma krispighet som riktiga pizzabagare
dengodaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. av dengrädden som e kvar eller cream fra. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Tillsätt basilikan och mixa igen tills att bladen är hackade och fördelade i såsen. Men tomatsåsen passar även alldeles utmärkt som komplement till kött eller kyckling
Här kommer mitt recept och den är riktigt riktigt god (alla som har testat den säger det. Igår tipsade jag om en massa pizzor och toppingar, men viktigast av allt är väl ändå självaste tomatsåsen
Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Både såsen och pajen blev mycket uppskattad och personligen tycker jag att det här är en av de godaste pajerna
Vänd dem ordentligt i mjölet och bryn dem runt om i oljan och smöret i het gryta (gärna järngryta). Grovhacka tomaterna och lägg ner i grytan (det blir godare om dessa har visst tuggmotstånd kvar)
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.