Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Nu har jag testat att baka på pizzastenen både i den vanliga ugnen, men också på kolgrillen. Igår till middag flyttade Tinas kitchen ut för pizzabak på grillen
dengodaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. av dengrädden som e kvar eller cream fra. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Tillsätt basilikan och mixa igen tills att bladen är hackade och fördelade i såsen. En smidig och snabb tomatsås som passar till zucchinipasta, raw lasagne och andra rawfoodrätter – eller så klart också till kokt, varm pasta
Här kommer mitt recept och den är riktigt riktigt god (alla som har testat den säger det. Hemligheten är egentligen att den ska innehålla en massa vitlök
Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Både såsen och pajen blev mycket uppskattad och personligen tycker jag att det här är en av de godaste pajerna
Vänd dem ordentligt i mjölet och bryn dem runt om i oljan och smöret i het gryta (gärna järngryta). Skär paprikorna i grova bitar (var noga med att avlägsna frön och alla vita hinnor) och tillsätt halva mängden i grytan genast
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.