Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Ta av folien efter 40 minuter och grädda den i ytterligare 20 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Skiva aubergine, zucchini och tomater i 3-4 mm tjocka skivor
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Varför gör jag inte den här klassiska franska grönsaksröran oftare. Dessutom passar den som tillbehör till det mesta, bland annat till födelsedagsmiddagen i lördags då vi åt halloumi- och basilikapanerad kycklingfilé och potatistårta med västerbottenost
Vi har gjort den vanliga grytliknade versionen på ratatouille några gånger. Det kan tyckas lite sjukt att vilja göra en rätt efter att ha sett en tecknad råtta laga den på film, men så är det och vi vägrar skämmas för det
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Den är ganska lik Caponata och Zaalouk , och vilken som kom till först är kanske ointressant. Denna gång provade jag att låta grönsakerna koka länge och långsamt i min Crock Pot efter ett recept jag fått från Anette som är känd från Husmorsorna
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.