Hummer, kräftor, krabba, räkor, små skålar med goda röror, en himmelsk dessert och mycket mer. Känner miglite tagen från gårdagens skaldjursbuffé, oj vad jag åt, så fantastiskt gott var det
Fick med miglite färdkost i form av en röra på rökt regnbåge, rödlök, dilloch majonnäs. Efter en vecka hemma i Jämtland åkte jag på torsdagskvällen tillbaka ner tillStockholmigen, efter en dag med möten på Ecocaféet
Intelikahärlig efterföljande scoutarom i hår och kläder dock och jag hoppas mintjugoettåriga (enligtinfo) stolsgranne här på tåget mot Stockholminte tar illa upp
Sitter på tåget mot Stockholmoch är framme alldeles strax. Tänkte bara kikainoch delge er receptet på den fredagskaka jag bakade tillsammans med en elev idag
Vi har njutit av ledighet, fint väder och en hel del god mat. Vänd och pensla smör på kräftstjärten. Den gångna veckan har jag vilat upp mig efter kokboksfotoveckan hos Lennart iStockholm
Under mingeltiden kan ni föreställa er hur de lät när alla ville se alla och byta erfarenheter. När man blir vuxen och fyller år, så är det för oss så mycket roligare att få i present upplevelser än saker
Han har tagitmigtill Oxnö, (som liggeriStockholms skärgård), som alltid har haft en speciell plats imitt hjärta, men som idag har en helt annan och ännu större betydelse
Lättlagad ochkrämig gratäng med fläskytterfilé, paprikaoch bacon. Mört och gott . Tomma tallrikar här. Passar perfekt som bjudmat och även till vardags
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Jag är inget stort fan av tårtor egentligen men den här är den godaste tårta jag har ätit
Vi är ju ingagodisråttori den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst ochtill slut får jag oftast slänga det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.