I år orkar jag inte göra biskvier, sorry Lisa jag vet att det är dina favoriter. -) men jag tror du kommer att gilla de här också, samma ingredienser liksom men det går så mycket fortare när allt åker i en långpanna
Dessabiskvier sopar banan på allt gott jag ätit i bakväg så ska ni baka något, gör dessa. Blanda mandelmassa och socker i en mixer och ha i lite av äggvitan itaget tills det blir en krämig smet
Gjorde som sagt biskvier för någon dag sedan. Och dessa är de vanliga chokladbiskvierna. 300 g mandelmassa. Mixa ihop till en slät smet, spritsa ut och grädda i ca 15 min på 175 grader och låt kallna på ett galler innan du drar loss dem ifrån bakplåtspappret. 300 g mandelmassa
Det är farligt, men härligt, att surfa runt bland amerikanska bloggar. Oftast slutar exkursionen med en ny radda recept som bara måste testas i favoritraden på datorn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.