I fredags morse blev jag väckt av mellantjejen med orden. Mina barn tycker det är roligt att laga mat och kommer ofta med förslag på vad vi ska äta till middag och följer gärna med och handlar
Lägg spjällen på galler med en långpanna inunder. Pensla demordentligt med BBQ-såsen. Sätt in spjällen i ugnen och pensla dem ofta med såsen, tills den tar slut
Blanda samtliga ingredienser till en deg. Låt degen vila i kylskåpet minst ett dygn, gärna en vecka. Kavla ut degen på mjölat bakbord och ta ut pepparkakor med pepparkaksformar
De här kanelbullarna är debästa glutenfria bullar jag någonsin har ätit. Det finns några glutenfria mjölblandningar nu förtiden utan vetestärkelse, men jag föredrar att lära känna de olika ingredienserna med deras unika egenskaper och vad de gör för degen
Om jag vore en meny, så vore detden här. Det är en bra meny, helt enkelt. Som liksom bara halkar in i framgången och rycker lite nonchalant på axlarna, som för att säga "Hey, kul att ni gillar mig, det var oväntat, men ändå inte - JAG visste ju att jag var en god meny, lite lagom sådär, som borde gillas av de flesta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.