Mitt senaste favorit bjudmat är dessa räkornai ugn medfetaost. Smula över fetaost. Mycket jag förknipparmed jul är också att bjuda hem vänner och familj på mat och annat gott
Servera såsen med nykokt pasta och smula över den sistafetaosten. Imorgon ska jag i och för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Idag serverade jag tomatsåsenmed bönpasta och fetaost. Smulad fetaost. När pastan kokat klart, riv ner blad medbasilikaitomatsåsen, och häll sedan såsen över pastan (jag lägger upp pastan iportionsskålar först, jag blandar alltså inte ner tomatsåseni pastan)
Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda medlite peppar. Använd en gaffel för att smula sönder fetaosten och blanda alla ingredienser
Strö över basilikablad och smulad fetaost och servera med kokt potatis och en god sallad till. Jag tycker om att inspirera er kära läsare och med tanke på era kommentarer och mail så tycker ni också om att bliinspirerade
Smula över fetaost och avsluta med några drag med pepparkvarnen och lite mer torkade örter. Nästan ingen har nog missat trenden att göra grönkålschipsi ugnen och det här är en liknandevariant men som går betydligt snabbare, perfekt som tillbehörtill maten som bidrarmedytterligare en god smak och konsistenttill rätten
Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda medlite peppar. Använd en gaffel för att smula sönder fetaosten och blanda alla ingredienser
Fetaosten som blir över smular du ner itomatsåsen. Salta och peppra och smula fetaost på hälften av bitarna, och lägg några kvistar färska örter på toppen av fetaosten
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Härligabiffar proppade med feta och vitlök och en mustigtomatsåsmed kryddor och lite honung. Blanda köttfärsen medströbrödsblandningen och resterande ingrediensertillbiffarna och rör ihoptill en väl blandad smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.