Daniels rigatoni (Köttfärssåser del 2)
Lundagillet
Lundagillet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g blandfärs (blandfärs är alltid bäst)
  • 0.5-1 gul hackad lök
  • 1 vitlöksklyfta 1 tärning mörk oxbuljong eller motsvarande
  • 1 tsk worchestersås
  • 1 matsked vinäger
  • 50 g bacon
  • 10 skivade färska champinjoner (inte för stora bitar)
  • 2.5 dl vispgrädde (eller mer om du vill ha en lösare sås, går att använda creme fraiche också)
  • 1 skvätt konjak/lagrad rom (kan uteslutas)
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk svartpeppar
  • ett par matskedar ketchup
  • ett par matskedar chilisås
  • 1 tsk sambal oelek eller motsvarande
  • 1 bytta med ca 0.5 l vatten till hands

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.