I en riktig bolognese ingår alltid morot, buljong och selleri - jag kör oftast med stjälkselleri då jag tycker det blir godast, men rotselleri funkar också jättebra
Hetta upp en gryta med pancettabitarna och oljan och bryn färsen. Tillsätt sedan levern, lök, svamp och vitlök och låt den fräsa med tills löken är mjuk
Om ni tittar in lite senare i eftermiddag så ska jag försöka samla ihop mig och skriva inlägget om den utlottning som jag i ett svagt ögonblick också lovat er tidigare
Toppa med ruccolasalladen och dra isär skinkan i mindre bitar och lägg lite slarvigt över. Huuur gott som helst är det att toppa den med ruccolasallad och parmaskinka och ringla över lite balsamico
Ta upp och lägg på fat. Rör i persilja och smaka av med ev mer salt och peppar. 2 pers. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.