Mix all ingredients for the crumb in a bowl. Now that apple season is at its best, I thought it would be great with a recipe for moist and gluten and dairy-free muffins
And they are gluten and dairyfree. 2. 2. 2. the oven to 225 C. 2. 2. 2. ugnen på 225 C. 2. 2. 2. 2. 2. 2. Scones med smak av pepparkaka och dadlar, det ger mig julkänslor
Lite extra vaganza och ett försök att återskapa vår bröllopstårta som jag är mer än nöjd med. Det är den moussetårta som jag bad er hålla en liten tumme för på Nyår
Du behöver bara 2 ingredienser om man inte räknar med den valfria toppingen för då blir det 3. 3 dl vispgrädde1 1/2 dl nutella Valfri topping jag hade hackade salta pistagenötter. Spritsa ut i glas, låt stå i kylen nån timma eller 2 och toppa sedan med pistagenötter eller nåt annat gott. 1 1/2 dl nutella
Igår hade vi gäster och efter hummer och rådjursadel så kröntes middagen av denna enkla mousse. 2 msk socker. Hacka resterande 250 gr choklad och lägg i 3/4 av det i moussen. 2 msk socker. 250 gr choklad
2 st ägg. Bryt chokladen i bitar och smält över vattenbad. Vispa grädden. Rör ner äggulorna i den smälta chokladen och vänd snabbt i en liten klick av grädden och blanda väl
Ätit lunch med pappa, efteråt hade jag gjort chokladmousse, vi åt alltid det när vi var små men då var det mormor som vispade ihop mjölk och pulver, nu ska det vara så avancerat, mat var lättare förr
portionera i sex glas eller skålar. Mousse. Det här blir mycket mousse av detta receptet. 2 mogna mango (jag använde champangemango). 2 ekologiska äggvitor. 2 passionsfrukter. 2 mogna mango
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.