Här har vi ett busenkelt och väldigt gott recept på hemmagjord daim. Här har du bas-receptet, vill tillägga att det är urgott att tillsätta riven apelsinskal och apelsinsaften från frukten
En ugnsplåt med Nougatrutor vilket är så jäkla gott, och går snabbt att sno ihop. Länge sedan sist, av olika anledningar har jag haft en redig paus ifrån både bakningen och bloggandet
OM man fortfarande är lite sugen på julgodis så kan jag verkligen rekommendera att göra egen daim. Det är otroligt hur många dagar som kan passera och som flyter in i varandra
Hacka daimen grovt och strö över tårtan. Fram emot kvällen sprack himlen upp, solen tittade fram, massor med glada männsikor var på plats, bra stämning, picknick med trevliga kollegor och framför allt en helt okej springtid (tack till en peppande svägerska
Toppa med grädde, hallon och krossad daim. Rör ner florsocker, kaffe och äggulan. 1 dubbeldaim. Fördela moussen i 4 st glas och ställ in i kylen i ca 1 timme
Krossa Daimen grovt. Separera äggulorna från vitan och spara båda. Vispa äggvitorna till ett hårt skum, tillsätt ett par matskedar av sockret och vispa tills vitorna är sega som till maräng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.