På midsommar, som vid de flesta andra högtider, spelar maten huvudrollen för de flesta av oss. Här kommer mitt första av tre vegetariska recept inför midsommar, tre i mit tycke riktigt fina vegetariska recept, som samtliga passar utmärkt bra tillsammans medLasmoras Chardonnay
En förrätt som passar strålande bra tillsammans med ett glasLasMoras Chardonnay. Jag delar sällan mozzarella med kniv, utan föredrar att bryta den i mindre bitar
God & snygg med tre lager i olika färger. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram en liten stund innan man ska äta den
Frys ner flaskorna och ta upp för användning allt efter behov, juicen drickes ospädd cirka en halv dl och därmed har massor av vitaminer kommit er till del
Fördela kycklingen mellan bröden. Ta av plasten och dela på bröden. Rulla ihop så ändarna täpps igen. Lägg på en rejäl klick av såsen, toppa med skivad lök
Stek baconet riktigt hårt och lyft sedan över det till en tallrik klädd med. Smaka av med salt. Koka upp rejält med saltat vatten, strimla kål och broccoli
Potatisen bör också vara kokt med skalet på och skalas kall, så får du fastare skivor. En fin liten bjudrätt som medfördel kan lagas i förvägför att senare hettas upp
Ikväll blev det soppa med kronärtskocka och parma flarn, åt med härligt surdegsbröd. Då var vi hemma igen, alltid skönt att komma hem, sova i egen säng och äta det man själv lagar
Det tar några minuter extra jämförtmed att bara ta fram bröd och pålägg eller hälla upp yoghurt i en skål, men det har man igen flera gånger om eftersom man spar tid på att slippa tjata ner varje tugga av smörgåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.