passar bra att gå och småpyssla lite så här en fredags-förmiddag. Dags för avkalkning. Stäng av och låt det verka i tio minuter, sedan låter du resten avvattnet rinna genom bryggaren
För någon vecka sedan var den absolut mest lästa artikeln på de-som-tycker-om-pengar-och-makts favoritsajt Veckans Affärer den artikel där Bodil Jönsson sa att nu är det dagsatt börja jobba två timmar om dagen
Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om de kvarvarande öppetdagarna med liten hint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
Låt stå liten stund, detta gör du för att lättare få ut pannacottan ur glaset. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Inte så dumt tycker jag om man vill äta lite nyttigar. Dessa smarriga saffransmuffins är bakade med stevia, som är ett relativt nytt alternativ till vanligt socker
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Du gör bara smeten till brödet och låter den jäsa avsig själv – utan tillsatt surdegskultur. Det visade sig vara det absolut enklaste sättet att göra surdegsbröd som jag har provat
Maten på fatet är ytterligare ett recept som vi fått låna av Bodil på Ankis jobb, hon bara fortsätter att leverera den ena goda rätten efter den andra som hon tycker att vi ska prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.