Nu är det dagsatt göra glasyren. Jag valde att göra en stor och åt den som frukost. Nu är det så att jag inte tål vetemjöl, så därför bakas det aldrig traditionella kanelbullar hemma hos mig
Gårdagskvällen ägnade vi vid fiskgrytan, skar grönsaker, fisk, kryddade med saffran, avsmakade den puttrande tomatsåsen och bakade dinkelbaugetter med äpplen och valnötter för att slutligen slå oss ner vid uppdukat bord med övriga familjemedlemmar för att känna in fredagskvällen
Oraffinerad ekologisk kokosolja (även kallat kokosfett) är också kallpressad av färskt kokosnötkött och den innehåller samma nyttiga egenskaperna men har inte smaken eller doften av kokos kan då med fördel användas till bakning då man inte vill att det ska smaka kokos
En Träningsblogg skriven av ett Par med Fokus på Träning, Kost och Hälsa
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Jag passade på att prova ett av recepten som jag fick på posten tidigare i veckan. Den är god den här. Den här alltiett gratängen är riktigt, riktigt god
Lägg ner allt i grytan och lägg även i den frysta spenaten. ) Nästa helg ska vi nog göra ett stort lass chili och så tror jag att jag ska göra något storkok på kyckling, sen är vi redo
Kanske det enda jag tror mig sakna under sommaren är fredagskänslan, men å andra sidan är det ju denna tid fredagskänsla var och varannan dag, så egentligen att det nog bara är ett sätt att lura mig själv, att få det att kännas bättre att komma tillbaka till vardagen än vad det faktiskt är
Precis som med en paj passar det bättre att servera din ratatouille ljummen än rykande het. Stek löken tills den mjuknar och tillsätt då vitlöken, låt steka tills även
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.