Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Nu ska frysen fyllas med storkok som vi kan ha med ut på sommarens seglingsäventyr. I helgen slängde jag ihop två olika storkok som totalt ger sju middagar för två personer
Varje år denna tid brukar vi tappa björksav. Vi gillar den kalla lite söta saften. Vår fyraåring tycker de är hemskt roligt att stoppa munnen nära och fånga dropparna med tungan
Det är alltid kul att prova på något nytt, eller gammalt beroende på hur man ser på det, igår hittade vi dessa underbara bitar oxsvans – så oxsvanssoppa står på menyn
Jag fnissade gott i morse…. Jag startar nämligen nästan alltid min morgon med en smoothie (på helger kan jag skoja till det och göra våfflor istället) och Juli har nog blivit van att se mig med mixerstaven i högsta hugg
Dags att fira våffeldagen. God långfredag på er. Idag är det inte vilken långfredag som helst utan i år sammanfaller den med årets smaskigaste dag – Våffeldagen
K. l. a. d. k. o. r. t. f. i. ä. e. n. s. g. m. 1. 4. b. u. 2. 0. 5. ,. 9. E. j. c. h. v. p. å. T. G. 6. ö. 3. (. ). U. *. S. y. R. B. H. 7. L. w. I. V. /. -. 8. A. D. C. P. O. M. E f
Nu är det dags att skörda granskott – galet nyttigt och GOTT. Älskar den här tiden I veckans avsnitt på Youtubekanalen tar jag mig en titt i skogens skafferi och tittar närmare på nyttiga granskott
Vitaminkick att starta dagen med. Idag är jag hemma och mår kymigt och ha en sjudundrande huvudvärk. Inte kul alls, men dessvärre väntat eftersom det börjar bli mycket nu
För någon vecka sedan var den absolut mest lästa artikeln på de-som-tycker-om-pengar-och-makts favoritsajt Veckans Affärer den artikel där Bodil Jönsson sa att nu är det dags att börja jobba två timmar om dagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.