Servera sconsen rykande färska med exempelvis ost, smör, marmelad och vispad grädde. Dela upp degen i 8 stycken bullar som du lägger ut på en plåt med bakplåtspapper eller i en smord form
Forma 8 bullar av degen med fuktade händer och grädda dem till fin färg i våffeljärnet. Blanda de torra ingredienserna i en bunke och finfördela smöret däri
Servera sconsen rykande färska med exempelvis ost, smör, marmelad och vispad grädde. Dela upp degen i 8 stycken bullar som du lägger ut på en plåt med bakplåtspapper eller i en smord form
Servera sconesen nygräddade, med smör, sylt och eventuellt grädde. Ta ut kakor med kakmått eller ett tunnt glas, 5 cm i diameter. Grädda sconesen i 10-12 minuter. 4 dl fint vetemjöl (med bakpulver)
De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.