Vi kör vidare med grillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre. Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Skär tunt av locket på paprikornaoch rensa ur fröhuset. Fyll paprikorna ordentligt med röran. Det går att variera i oändlighet med olika ostar, vegetarisk eller kanske med köttfärs, bulgur till eller inuti, olika kryddor och så vidare
Innan dagens första möten gjorde jag en kalasgod frukost som jag egentligen bara tänkte lägga upp på Instagram, men många frågade efter receptet på svenska så jag slänger upp det här också
Gott är det i alla fall och snart högsäsong för våra härliga svenska zucchinis. Den kan bli lite sladdrigare och blötare i köttet då, men snabbare går det
Bara potatisen är klar ochpaprikorna mjuka så är det klart. Jag fastnade för ett recept som såg enkelt och gott ut, och sen delegerade jag ut matlagningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.