LCHF Köttfärs och ädelostfylls Paprika. Bryn nötfärs och lök. Fyll paprikorna med röran och lägg en skiva Kvibilleost ovanpå varje paprika som ett lock
Mixa samman med en stavmixer kikärtor, paprikaoch majs i en bunke. Jag kände för vegetariskt, så idag blev vegetariska biffar till middag med stekt halloumi, broccoli och bladspenat
litet paprikapulver. LÖK- OCH POTATISGRATÄNG. Strö över litet paprikapulver. Rikligt med finhackad lök, råriven potatis och riven ost är stomme i den här goda gratängen
Mättande dag och recept. och ser i ett medelende att jag fått förfrågan från om jag vill registrera min blogg hos dom, de gillade mina recept =) Klart att det är kul att öka bloggbesökare till min sida och att andra ska finna mina recept intressanta, så nu har jag deras widget på min startsida
APELSIN- OCH VALNÖTSKAKA. Detta är en god och annorlunda kaka bakad med både vetemjöl och potatismjöl. Du kan smaksätta den med apelsin eller citron och valnötter eller sötmandel
Ingredienser Portioner. 1 sats 1 1/2 kg squash 5 paprikor i olika färger 2 1/2 l vatten 1 1/2 dl salt 3 dl ättiksprit (12%) 3 dl vatten 6 dl strösocker 1 1/2 tsk gurkmeja 1 msk senapsfrön ev Atamon (se Tips) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Häll det över grönsakerna och låt det stå över natten. Skala, kärna ur och skär 1 1/2 kg squash i bitar. Kärna ur och skär 5 paprikor (t ex 2 röda, 2 gröna och 1 gul) i mindre bitar. Koka en lag av 3 dl ättiksprit (12%), 3 dl vatten, 6 dl strösocker, 1 1/2 tsk gurkmeja och 1 msk senapsfrön i 15 minuter. Häll av vattnet från grönsakerna, lägg dem i lagen och låt koka under lock 10-15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.