Åh vad jag avskyr detdärmed matlagning dedagar man inte är på topp. Fantasin tryter, tiden går först väldigt långsamt och sen säger det bara tjoff åsså har massa tid bara runnit iväg
Hörde rykten om att det skulle bli dåligtväder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit
½ urkärnadröd chilifrukt. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
½ röd lök. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Kanske vill du ha i lite mer curry. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Mitt förhållande till korv är en lång kärlekshistoria. Kumlakorven kom in tidigt i mitt liv, när jag bodde i Örebro och jag gillar faktiskt allt från Partajgrillare till gryniga, handgjordaIsterband
En fransk grönsaksgryta, ratatouille, lagad i lergryta är verkligen värd att prövas. Gör en större sats på en gång och frys in en del, så kan dubjuda på mångsidig mat mitt i vintern
Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.