Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Fördelen med den här typen av skållning skållning är att brödet hålls färskt väldigt länge, samtidigt som brödet tar åt sig lite mer vatten än vanligt vilket bidrar till att göra det saftigt
Hur gott som helst och superduperenkelt att laga. Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatis och njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligt mina smaklökar var de för söta
Men Jonas förbjuder mig att köpa en. Tycker ni att det är smart eller töntigt. Själv älskar jag långkok, när köttet trådar sig och är sådär galet mjukt att det knappt behöver tuggas
Det är jättemysigt att grilla på hösten och även på vintern. Här gjordes ett ganska enkelt bröd, och det går säkert att hitta andra varianter som blir ännu bättre
En förskola är väl inte det bästa stället att hålla till på om man vill bli frisk fort ( vilket jag behöver bli då jag ska göra ett litet ingrepp i morgon och inte vill komma dit sjuk ) eller smitta andra för den delen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.