Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag
Du kan bjuda den både till fest och vardags. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags
Det är alltså bäst att tillaga den samma dag du köpt den (det där har förändrats nu. DAGENS RECEPT 15-03-22. Grädda färsen i ugn vid 175 grader ca 45 minuter eller tills den fått lätt färg och verkar genomgräddad
När den svalt är det dags för glasyren. Sätt ugnen på 175C och klä en långpanna med bakplåtspapper. Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
Det är håligt, segt och har mycket smak. SEG OCH HÅLIG LEVAIN, två stora bröd. Dag 1, kväll100 g vetesurdegsgrund200 g ljummet vatten150 g vetemjöl special50 g rågmjöl. Dag 2, morgonSurdegen från gårdagen450 g vatten750 g vetemjöl special20 g salt. Sätt ugnen på 275 grader i god tid. Dag 2, morgon
DAGENS RECEPT 14-10-11CHOKLADTÅRTA MED BANANERNågon gång emellanåt är det skönt att glömma allt vad kalorier heter och njuta av en riktigt smaskig tårta
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
Ja, jag har tjuvsmakat en sked på fredagsfikat redan, ville ju veta hur seg och knäckig den blev. Tanken är att det ska finnas kvar lite till eftermiddagskaffet då vi har ett byggjobbare som håller på i garaget
7 dl mjöl. 7 dl mjöl. 1 ½ tsk bakpulver. 1 tsk salt. 2 ½ msk olja + att steka i. 2 dl vatten. 50 gr mjukt smör. Blanda alla torra ingredienser i en skål
DAGENS RECEPT 14-10-27UGNSSTEKT REGNBÅGE I GRÄDDSÅSPröva denna verkligt fina fiskrätt, som är len och mild i smaken. Stek fisken i ugn, 175 grader, 30 - 40 minuter beroende på filéernas tjocklek. 175 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.