Maten på fatet är ytterligare ett recept som vi fått låna av Bodil på Ankis jobb, hon bara fortsätter att leverera den ena goda rätten efter den andra som hon tycker att vi ska prova
Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här. Ribbsen kommer i en förpackning som inte är platt (snarare rullad) och med ett tillagt ord som ställer vissa frågande, nämligen “Vikta”
Då köpte jag alltid en påse "lördagsgodis" på helgen, lite chips på fredagen osv osv. När det gäller fett så har jag bytt ut alla lightprodukter mot fullfeta produkter, jag steker mycket i smör, äter kokosfett, har alltid en "klick" sås eller dippsås till maten, detta för att jag blir mycket mättare av detta vilket gör att jag äter mindre portioner
Perfekt att ta upp på morgonen så är middagsmaten klar när man kommer hem. - ♥ - ♥ - ♥ -Färgen på soppan ser lite blaskig ut men vad gör det när den var så GOD
Tillsätt vatten lite i taget tills degen är lagom mjuk och. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan
Tillsätt saft och citron och red sedan av såsen med lite maizena utrört i kallt vatten. Häll av vattnet, lägg tillbaka pastan i kastrullen, tillsätt olja och blanda runt
Eftersom jag den senaste tiden har fått en del förfrågningar på mailen angående olika glutenfria mjölsorter har jag tänkt att jag skulle göra en sammanställning av olika slags mjöl och flingor som kan vara användbara när man bakar glutenfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.