Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Nu kör vi en gammal klassisk drinktorsdag. Visst kommer ni ihåg vad drinktorsdag är. Jag bjuder på ett drinkrecept redan på torsdag så att ni hinner köpa hem ingredienserna för att fixa en god fredagsdrink efter jobbet
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Tjohooooo. Jag fick veta idag att jag vunnit 300. - i presentkort på IKEA. Jag var med i en Instagramtävling för polarbröd där man skulle tagga polarstund och visa något med polarbröd man bjudit på
Hoppas era juldagar har varit bra. Å så har man varit så mätt hela julen, trots att jag i år försökte tänka mig för Men två omgångar ris a la Malta lägger sig ju lätt som ett täcke överst och skapar en härligt god mättnadskänsla
Jag har bara gjort det en gång förut så jag är fortfarande i experimentfasen. Jag har ju haft sån tur att jag har fått min farmors gamla hushållsassistent som ju har köttkvarn och korvhorn å allt och det funkar hur bra som helst
Mixa alla ingredienser och smaka av. Mår bra av cirka 2-3 dagar i kylen. Serveras kall. Passar utmärkt på buffé, till bröd, kyckling, grillat och pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.