Crème anglais. Lägg gelatinbladi kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde
Crème anglais. Lägg gelatinbladi kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde och mjölk och slå det över äggulorna, blanda väl och tillbakai kastrullen
mandelmjöl för glutenfritt. sötströ för sockerfritt. 12 dl blåbärSätt ugnen på 200°. 1Rör ihop smör, mjöl och socker tills en formbar deg. 1Rulla runda bollar som du sedan trycker ut i en muffinsform. 1Lägg iblåbär och toppa eventuellt med lite extra smuldeg. 1Grädda i ugnen ca 7-10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.