Fräs löken och vitlöken i smör i en stor panna med höga kanter. Skala och hacka lök och vitlök. Råris, quinoa, thairis eller kokt vete är också gott till
Fräs scampin i oljan med finhackad vitlök tills de blir klara. Besökte en spännande asiatisk butik i veckan och kom ut med en påse räkor, vårlök, koriander och lite röd curry
Ta grytan från värmen och lägg i räkorna och jordnötterna. Servera med ris. ) oskalade frysta räkor. Lägg i den tillsammans med broccolin och morötterna och sjud i ca 5 min tills torsken inte är genomskinlig längre. 1 rågad msk currypasta Panang
Hetta upp oljan i en stor kastrull på medelvärme. Servera med tomat. Lägg i lök och vitlök och stek under omrörning i 2 min. Lägg i quinoa och rör om tills lätt rostat ca 5 min. Sänk värmen och krydda medcurry och chili och låt koka under lock ca 25 min. 2 klyftor vitlök. 2 ½ dl quinoa. 1 msk currypulver
Smaka av medvitlök och salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Det sista du gör precis innan servering är att lägga i räkorna i såsen
Stek löken i kokosolja medcurryn och paprika pulvret. Igår hade jag fullt upp då jag var inne i NYC med en kompis och när vi kom tillbaka så åkte vi och bowlade med ett gäng
Mixa citrongräset med chili (ta ur kärnorna), skalade vitlöksklyftor, limeblad, koriander, paprikorna, tomatpurén, fisksås, soja, sesamolja och skalad ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.