4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk röd currypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Efter all julmat man har ätit den senaste tiden så växlade jag om helt och lagade asiatiskt. Den här thairätten är något jag gärna väljer på restaurang och mitt egna resultat blev inte långt ifrån
Och vill man kan man ju alltid byta ut currypastan mot en annan färg, röd är gott och vad jag vet finns det grön (som ska vara starkare) oc hsedan en massa specialvarianter
När man inte orkar stå i köket för länge och man helst vill att middagen ska bli klar på ett kick. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Skala morötterna och skär dem i mindre bitar. Skala och finhacka löken. Fräs grönsakerna + vitlök i en kastrull tillsammans med curry, ingefära och chilli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.